WIE BEN IK?

BORDOO CREATIONS is Jasper Mol (1996), een enthousiast en professioneel cameraman, fotograaf en editor. Hij studeerde in 2017 af als audiovisueel specialist op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Het creatieve proces en onderneming-proces beviel tijdens zijn afstuderen dusdanig goed dat hij besloot op jonge leeftijd als fulltime freelancer aan de slag te gaan.

Dat beviel. Bijna 5 jaar later is Bordoo Creations gegroeid tot een professioneel beeldmaker met een breed netwerk aan klanten en collega's om ook de grootste projecten samen op te kunnen pakken. 

Bordoo Creations werkt met en voor (corporate) MKB-bedrijven, culturele instanties, creatieve studio's en bureaus. Zijn werk is onder andere gepubliceerd in NRC Handelsblad , OOR Magazine en 3voor12 en hij werkt samen met onder anderen DHL, De Staat, UHU Productions, Campagne, Remy van Kesteren, Luwten, Onderwater Producties en Studio Levien.

Bordoo Creations kan de foto- en/of videografie verzorgen van de kleinste portretten tot de grootste evenementen en de gezelligste borrels tot de meest dierbare gelegenheden. Op informele maar altijd professionele werkwijze. Alle benodigde apparatuur is in bezit. op de Gear-pagina vind je een lijst met details.

Geïnteresseerd in een nieuwe samenwerking? Neem contact per mail of het contactformulier!

DSC04282.jpg